Skip to search
Skip to main content
Skip to first result
Search
Search Constraints
Start Over
You searched for:
Collection Str
VerbaAlpina
✖
Remove constraint Collection Str: VerbaAlpina
Contributor
Krefeld, Thomas
✖
Remove constraint Contributor: Krefeld, Thomas
Contributor
Wiatr, Aleksander
✖
Remove constraint Contributor: Wiatr, Aleksander
Contributor
Zacherl, Florian
✖
Remove constraint Contributor: Zacherl, Florian
Keyword
MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE)
✖
Remove constraint Keyword: MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE)
Location
Hittisau
✖
Remove constraint Location: Hittisau
Project Version Str
20/1
✖
Remove constraint Project Version Str: 20/1
Search Results
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2023
Version:
20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German 450 Italian, Romanian, Rhaeto-Romantic
Keywords:
MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) High German Shifted Western Romance Western South Slavic
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2021
Version:
19/2 and 20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German
Keywords:
QUARK (PRODUKT, FEST, NACH ERHITZUNG UND GERINNUNG DER MILCH) QUARK AUS VOLLMILCH MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) FLÜSSIGKEIT NACH ENTNAHME DER KÄSEMASSE, ERSTE SCHEIDUNG FLÜSSIGKEIT NACH ENTNAHME DES QUARKS (...)
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2021
Version:
19/2 and 20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German
Keywords:
KÄSEMASSE BEIM MAGERSENNEN MOLKE NACH DER ZWEITEN SCHEIDUNG DER FESTSTOFFE MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) EIWEISSTEILCHEN, DIE BEI ERHITZEN DER MOLKE AUFSTEIGEN, NACH DER ZWEITEN SCHEIDUNG KÄSEMASSE (...)
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2021
Version:
19/2 and 20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German
Keywords:
Hittisau MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) Schotte(n) (gem.) High German
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2021
Version:
19/2 and 20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German
Keywords:
Hittisau MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) Schotte(n) (gem.) High German
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2021
Version:
19/2 and 20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German
Keywords:
Hittisau MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) Schotte(n) (gem.) High German
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2021
Version:
19/2 and 20/1
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science 430 Germanic languages German
Keywords:
Hittisau MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE) Schotte(n) (gem.) High German
Creator / Author:
Krefeld, Thomas Lücke, Stephan
Year of Publication:
2023
Version:
20/1 and 20/2
DDC:
410 Linguistics 004 Data processing computer science
Keywords:
Hittisau MOLKE (FLÜSSIGKEIT, NACH GERINNUNG DER FESTSTOFFE, BEI HERSTELLUNG VON KÄSE)